Kerstmarkt wetelijke vermeldingen 2024

Legal info

Privacybeleid:
Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent. Als u hierover meer informatie wenst of als u wilt voorkomen dat deze bedrijven deze informatie gebruiken, klikt u op deze link. privacy

Voorwaarden :
De webmaster besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. De webmaster kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie, met name omtrent de openings- en bezoekvoorwaarden, zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. De webmaster kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. De webmaster kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.

We zagen dat de informatie over Duitse- Kerstmarkten onvoldoende was voor individuele reizigers.
De meeste websites over Duitse Kerstmarkten zijn van Reisbureau's die zich richten tot verkoop van reizen. We willen zo volledig mogelijk een beeld geven van de vele kerstmarkten in Duitsland , gericht naar individuele reizigers of kleine groep (familie , vrienden , club ,... ) met al de nodige info , reiswegen , transport en openbaar vervoer.
De meeste informatie komt van de lokale toeristische diensten , verkeersbureau's en organisatoren.
Andere informatie komt van verslagen van gemeenteraden en gewestelijke diensten in Duitsland (Lander) .

Op Totensonntag ( dit jaar op 24.Nov 2024 ) zijn doorgaans de markten (vroeger) gesloten of volledig gesloten. De eerste en laatste dag zijn te vermijden. In het weekend is het vaak erg druk. Parkeren in buurt van de markten is bijna onmogelijk met uitzondering van de overdekte betaalparkings in de buurt. De beste manier om de kerstmarkten te bezoeken is met de trein.

Deze site geeft uw informatie over deze kerstmarken, hoe je deze kan bezoeken en info.

kerstmarkt Frankfurt Nacht 2012

kerstmarkt Frankfurt Nacht 2012

kerstmarkt Frankfurt Nacht 2012


contact : info@markverb.net


Bedrijfsgegevens

[18]