Kerstmarkt Nieuws 2023


3 dagen Kerstmarkt in Hagen Openluchtmuseum 27, 28, 29 nov

[22.07.2015]


Voor keer iets anders als uitstap naar de kerstmarkten of in combinatie samen met andere kerstmarkten vonden we deze uitzonderlijke Kerstmarkt in Hagen Openluchtmuseum met ambachten en live muziek.

In Hagen (Westfalen) zal op het eerste weekend van de Advent ( 27, 28, 29 november 2015 ) voor drie dagen, de deuren van de Hagen Openluchtmuseum uitzonderlijk opengaan voor een Romantische kerstmarkt in sfeervol Adventsfeer, in verlichte vakwerkhuizen en de versierde kerstmarkt .

Het aanbod is groot met ongeveer 85 zorgvuldig geselecteerde exposanten in de historische huizen en in kleine verkoopstandjes.
Ook zijn er subtiele kerstversieringen, creatieve sieraden, wollige kleding en accessoires, liefdevol gemaakte speelgoed, handgetekende bijenwax kaarsen en diverse kribben en kerstversieringen zoals je op andere kerstmarkten ook zal vinden , maar speciaal te vermelden dat alle stukken individueel zijn gemaakt in de traditionele technieken en op geen enkele wijze massa producten zijn.

De organisatoren van de kerstmarkt in Hagen LWL Openluchtmuseum hechten veel belang aan de sfeer zeer liefdevolle maken.

Daarom is er geen ingeblikte muziek, maar alleen winterse sfeervolle live muziek met traditionele koren en orkesten, evenals jazz en folk muziek
. De toegang is niet gratis , 5 euro , Aangezien niet voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn, raden ze aan om het openbaar vervoer of de alternatieve parkeerplaatsen .

Meer info op .Hagen kerstmarkt


3 dagen Kerstmarkt in Hagen Openluchtmuseum 27, 28, 29 nov

3 dagen Kerstmarkt in Hagen Openluchtmuseum 27, 28, 29 nov
Meer nieuws hieronder :
[28]
Kerstmarkten in 2022 update

2G regel geldt in Duitsland bij bezoek kerstmarkten

Kerstmarkten in 2021

Kerstmarkten 2020 toestand door lockdown in Duitsland

Annulering van de kerstmarkten door Corona