Kerstmarkt Nieuws 2023


Duitse kerstmarkten in 2015

[31.08.2015]


De dagen van de Duitse Kerstmarkten voor 2015 zijn beschikbaar. Vaak dit jaar zijn sommige kerstmarkten meer uren open dan vorige jaren en soms een dag(en) langer open. De eerste kerstmarkten beginnen al in november maar meeste gaan wel pas open na 22.November 2015. De meeste kerstmarkten sluiten op 23.December maar sommige winterkerstmarkten en ijspisten zijn soms open tot eerste week van januari 2016.Bijna alle kerstmarkten zijn open met het sinterklaasweekend van 5 en 6 december. Dit zal ook zeer druk worden op die periode. In 2016 zal je met de auto moeten betalen (tol) voor gebruik te maken van de autosnelweg (Autobahn) in Duitsland.

Meer info en tarieven vind je op onze website. We willen nog vermelden dat wie met de auto in de milieuzone (umweltzone) rijdt een umweltvignet moet hebben voor zijn auto en sommige auto niet toegelaten zijn.

We raden aan om de trein te gebruiken om naar de Kerstmarkten te gaan.De treinstations zitten vaak aan de kerstmarkten.

Je kan jouw treinticket kopen via onze website. Hoe vroeger je boekt , hoe goedkoper de prijs.

We hebben veel informatie aangepast en onze site is ook mobiel vriendelijk geworden. Op de gezellige Duitse kerstmarkten vindt je alles wat je vind rond de kerstsfeer.


Duitse kerstmarkten in 2015
Meer nieuws hieronder :
[28]
Kerstmarkten in 2022 update

2G regel geldt in Duitsland bij bezoek kerstmarkten

Kerstmarkten in 2021

Kerstmarkten 2020 toestand door lockdown in Duitsland

Annulering van de kerstmarkten door Corona