Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Bad Bentheim 2024

Kerstmarkt in Bad Bentheim


6 Dec - 8 Dec 2024


  Open van   11:00 - 20:00 uur
op Stephansplatz vrij vanaf 14:00 uur . zon tot 18:00 uur
ENKEL VRIJDAG - ZATERDAG - ZONDAGEr is een goede reden om te reizen naar Bad Bentheim: de kerstmarkt van Bentheim op het eerste weekend van december, het sinterklaas weekend. Dicht bij Nederland en toch zo anders. Deze kleine markt bevindt zich aan de Herrenberg en Schlossstrasse. Er is ook in Gildehaus - Bad Bentheim net over de grens bij Losser, De Lutte, Oldenzaal een kerstmarkt .


De Herrenberg en Schlossstrasse zijn gevuld met de geur van wafels en glühwein,met geluiden van trompetten, fluiten of koormuziek, waar vele kerst voor staat en in de ogen van iedereen , zeer verwachtingsvol. De markt is zo vol (druk) , dat de Kerstman in zijn slede altijd ondersteuning nodig heeft om zijn weg te banen door de menigte.


In Gildehaus Bad- Bentheim begint, om precies te zijn, op 22 november 2019 op de ???Diele Niehaus- in Sieringhoek de kerstsfeer. Familie Niehaus stelt hun voormalige boerderij en het aangrenzende bos voor 2 weken hiervoor beschikbaar. Op het grondstuk wordt een sfeervolle kerstmarkt ingericht. Een echte aanrader! Ongeveer 60 deelnemers nodigen U uit om gezellig en ontspannen rond te slenteren langs en in oude schuren die speciaal voor deze gelegenheid zijn ingericht. Er wordt een uitgebreid aanbod aan producten aangeboden zoals; beschilderd porselein, handgemaakte zeep, smeedijzeren potten, zelfgemaakte lekkernijen en regionale handwerkkunst.
Natuurlijk worden er talrijke versnaperingen, zoals heerlijke `kuchen en torte?? aangeboden door ???de Landvrouwen uit Sieringhoek-. De `Musikakademie Obergrafschaft?? zullen de kerstsfeer middels hun muzikale bijdrage opluisteren. Hun optreden vindt plaats op de vrijdags en zaterdags vanaf 18.00 en de zondag vanaf 16.00.
Voor deze prachtige Kerstmarkt bedraagt het entreegeld ??? 5,- voor volwassen vanaf 18 jaar. Tot en met 18 jaar is de entree gratis.
Openingstijden vrijdag / zaterdag / zondag in namiddag ( Zur Brecht 4 48455 Bad Bentheim-Sieringhoek).

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Bad Bentheim Bad Bentheim