Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Braunschweig 2024

Kerstmarkt in Braunschweig


27 Nov - 29 Dec 2024


  Open van   10:00 - 21:00 uur
24.dec en 25.dec gesloten / zondagen en feestdagen vanaf 11:00 uurDe Braunschweig Kerstmarkt staat in een werkelijk prachtig decor, waaronder de kathedraal van Hendrik de Leeuw, het kasteel Dankwarderode en het Vieweg Huis.
Ook in 2024 is het één van de mooiste kerstmarkten in Duitsland en de geschiedenis van deze kerstmarkt gaat terug meer dan 300 jaar.
In het sfeervolle ensemble van historische gebouwen rond de St. Blasii-kathedraal en het kasteel Dankwarderode bieden ongeveer 130 liefdevol ingerichte stands hun producten aan en verspreiden ze een adventssfeer op de markt. Van ambachtslieden kunt u inspirerende cadeau-ideeën ontdekken, zoals handgemaakte houten producten, creatieve sieradenontwerpen, verwarmende vilt- en wolproducten en individuele adventssieraden. Culinaire specialiteiten uit Braunschweig en de regio, evenals kerstlekkernijen zorgen voor een gevarieerd culinair genot.


Fonkelende lichtjes, feestelijke muziek, Spar kerstgroen en de grote verscheidenheid aan eten en geschenken trekken honderdduizenden bezoekers per jaar naar de bekende kerstmarkten.

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Braunschweig Braunschweig