Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Bremen 2024

Kerstmarkt in Bremen


25 Nov - 23 Dec 2024


  Open van   10:00 - 20:30 uur
24.dec en 25.dec gesloten / zondagen en feestdagen vanaf 11:00 uur zondag vanaf 11:00 uurDe Bremen kerstmarkt vindt plaats in het hart van Bremen tussen Roland , het stadhuis en de kathedraal op de grote markt. Kerstsfeer rond het marktplein van Bremen Ook in 2024 nodigen talloze kraampjes en kramen in het stadscentrum van Bremen U uit om te vertoeven, te kletsen en gluhwein te drinken op de kerstmarkt. Tussen het stadhuis en de stadsmuzikanten Roland en Schütting ontstaat een winters dorp met kraampjes en carrousels. Daar zorgen de geur van gebak, bijenwas en gluhwein voor een aangename contemplatie.
Op de vele stands worden culinaire lekkernijen, originele cadeau-ideeën en verwarmende accessoires gepresenteerd. Hier kunt u kerstcadeautjes kopen en lekkernijen uitproberen. De kerstverlichting en de versierde huisjes zorgen voor een sfeervolle sfeer. Veel inwoners van Bremen luiden hier tijdens de advent bij elke gelegenheid hun werk af, terwijl de kerstmarkt van Bremen, samen met de Schlachte-magie, die op slechts een paar minuten lopen ligt , ook een populaire bestemming is voor veel toeristen.


Bremen bied een Winterse, Maritimes en een historische markt nabij de promenade. Via een verlichte wandelroute komt je van de kerstmarkt in Bremen naar de Weser (rivier). De populaire promenade langs de rivier nodigt voor je uit voor de Advent seizoen met de "Slaughter-magic" . Ervaar de historische, winter en maritieme markten.
Orgelconcerten en kerstspellen, sprookjesachtige theatervoorstellingen en Kerstmis tentoonstellingen: De Bremer culturele instellingen bieden in de kersttijd een gevarieerd programma van feestelijke evenementen voor alle leeftijden.
Let op : Bremen is niet gelijk aan Bremenhaven . Deze twee steden 50 km uit elkaar.

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Bremen Bremen