Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Cottbus 2024

Kerstmarkt in Cottbus


25 Nov - 23 Dec 2024


  Open van   11:00 - 20:00 uur
24.dec en 25.dec gesloten / zondagen en feestdagen vanaf 11:00 uurVerleidelijke geuren door de straten van Cottbus. Lampen die de ramen mooi verlichten . De magie van Kerstmis is aangekomen in de stad Cottbus.
In deze voormalige Oost-Duitse stad is er een schitterende kerstsfeer aanwezig . De piramide schittert in feestelijke pracht, het figuratieve kerstverhaal heeft zijn plaats in de kasteelkerk en de traditionele gigantische Stollen-snit is het signaal voor de opening van de kerstmarkt van duizend sterren in Cottbus . Koperblazers en koren zijn net zo indrukwekkend als het aanbod aan houtsnijwerk en kerstballen.


Met de fijne scherpe geur van warme gluhwein, geroosterde amandelen en dennengroen maakt van de kerstmarkt in Cottbus een mooie belevenis . Van de Spremberger toren tot aan de Oude Markt, over naar het postkantoor en Hero voorplein vormt zich een mooie klassieke kerstmarkt .
Tot de laatste dag zijn de geuren van gluhwein, peperkoek en de verse open vuren een festival voor de bezoekers aan de kerstmarkt van Cottbus in 2024.

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Cottbus Cottbus