Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Deggendorf 2024

Kerstmarkt in Deggendorf


29 Nov - 23 Dec 2024


  Open van   10:30 - 20:00 uur
zondag vanaf 11:30 uur open vrijdag,zaterdag,zondag alleenChristkindlmarkt in Deggendorf wordt gebouwd op de Oberen Stadtplatz en op de Luitpoldplatz met vele kraampjes die een "speciale kerst City" sfeer maakt. Zo dicht bij het Beierse Woud kunt u te midden van ruim 20 hutten genieten van een verscheidenheid aan lekkernijen en verwarmende drankjes, waarvan de kruidige geur verleidelijk door de lucht zweeft. Daartussen zijn er veel liefdevol geprepareerde rustplekken, zoals de met takken bedekte voederbakken of een grote oude slee. De kerstmarkt biedt ook bijzonder handwerk, gebreide artikelen en mooie cadeauartikelen die uitnodigen om rond te snuffelen en mee te nemen


Op ongeveer 40 kramen bieden verkopers naast hun cadeauartikelen ook smakelijke lekkernijen, kaarsen, bloemstukken en decoratie voor de kerstboom.
Het kinderhuisje is ingericht voor Kerstmis voor de kinderen een bijzondere belevenis te geven, want er zijn veel jonge bezoekers .
Parallel aan de kerstmarkt in Deggendorf, kunt u op zoek gaan naar meer dan 70 verschillende kerststallen in de ramen van het centrum van gebouwen en kunnen de bezoekers het landschap naar de heilige nacht van Bethlehem bekijken.
Een tip voor fotograven : Na 165 stappen van Deggendorf stadhuistoren (Rathausturm) zal je een prachtig uitzicht op de kerstmarkt in Deggendorf kunnen hebben.

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Deggendorf Deggendorf