Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkten in Dusseldorf 2024

Kerstmarkten in Düsseldorf


17 Nov - 30 Dec 2024


  Open van   11:00 - 20:00 uur
7 kerstmarkten vrijdag en zaterdag tot 21:00uur / 24 en 25 december gesloten
Gesloten op 24.Nov 2024

Er zijn 4 kerstmarkten in Düsseldorf.


In ruim 30 jaar heeft de kerstmarkt aan de Nordstrasse zich ontwikkeld tot een populaire ontmoetingsplaats voor jong en oud. Ons culinaire aanbod laat niets te wensen over. De kerstmarkthutten verschijnen in kerstpracht en brengen je in de stemming voor het komende festival. De periode v????r Kerstmis gaat gepaard met veel stress en hectiek, maar zou moeten dienen als een tijd voor reflectie en anticipatie op de vakantie. Er zijn verschillende kerstmarkten in Düsseldorf die op verschillende dagen open gaan .

Weihnachtsmarkt Düsseldorf Altstadt, Weihnachtsmarkt Düsseldorf Arcaden, Weihnachtsmarkt Heinrich Heine Platz, Weihnachtsmarkt Schadowstra??e, Weihnachtsmarkt Königsallee, Weihnachtsmarkt Jan-Wellem-Platz/Kö-Bogen, Weihnachtsmarkt Flinger Stra??e, Weihnachtsmarkt Kaiserswerth, Weihnachtsmarkt Düsseldorf Eller, Weihnachtsmarkt Meerbusch, Weihnachtsmarkt Neuss, Weihnachtsmarkt Kaarst

Een wandeling door Düsseldorf tijdens de adventsweken door de Konigsallee is een schitterende belevenis. De jugendstil Engeltjesmarkt op de Heinrich-Heine-Platz is ook echt de moeite waard op te bezoeken. Aan het historische stadhuis staat de nostalgische markt waar men kunstambachtsdemostraties laat zien. Tussen de kerstmarkten liggen de bekende winkelstraten .

Maar op de kerstmarkten ziet je hiervan niets . Kerstmarkten zijn op de Marktplatz ,Heinrich-Heine-Platz ,Gustaf-Grundgens-Platz ,Sternchenmarkt ,Schadowstrasse en een schaatspiste . 4


De verschillende winkelstraten aan de Konigsallee zijn ook versiert. Er zijn 3 galeria-kaufhof in de stad waar de voornaamste Am Wehrhahn en aan Konigsallee zijn . Deze aan Konigsallee is wel de mooiste. Op de gemeenschapelijke 'Weihnachtsmarkt Nordstrasse' is sinds jaren het middelpunt voor jong en oud . De kerstmarkten liggen in het oude centrum (altstadt) . De traditionele markt is er aan het stadhuis , een originele engeltjesmarkt aan de Heinrich-Heine-Platz met een sneeuwdorp ernaast . Alle kerstmarkten liggen op wandelafstand .

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Dusseldorf Dusseldorf