Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Heidelberg 2024

Kerstmarkt in Heidelberg


27 Nov - 22 Dec 2023


  Open van   10:00 - 21:00 uur
eerste dag open vanaf 16:00 uur zaterdag tot 22:00 uur
Gesloten op 24.Nov 2024De Heidelberg kerstmarkt ligt in het oude centrum en heeft een bijzondere kerstsfeer . Op de markt komt je leuke dingen te weten over Kerstmis en de tradities van de regio. De markt bevindt zich op Universitätsplatz,Marktplatz ,Kornmarkt en Karlsplatz. Via de hoofdstraat ( Hauptstrasse ) wandel je langs de winkelstraat naar de verschillende kerstmarktpleintjes .
De kerstmarkt is zeer druk bezocht door toeristen .Heidelberg is al op zich een mooie Duitse Bergstadje. Ook in 2024 de mooie markt om te bezoeken.


Aan de Kornmarkt staat het Madonnen beeld en je hebt een mooi zicht op het Heidelberger Schloss. Op de Marktplatz staat de oude held Hercules in zijn fontein basis en op de Marktplatz draait ook een Piramide rond met belangrijke (kerst)figuren uit de geschiedenis van Heidelberg. Ook is er de ijspiste Christmas on Ice op de Karlsplatz. Op het Universiteitsplein kan je gezellig glühwein drinken en heeft ook bijna 70 kraamjes. Ook op de Bismarckplatz en Anatomiegarten is er ook een kerstfeer te vinden.

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Heidelberg Heidelberg