Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Rudesheim aan de Rijn 2024

Kerstmarkt in Rudesheim aan de Rijn


1473007483


  Open van    uur
$##1993 Weihnachtsmarkt der Nationen in Rüdesheim am Rhein met 124 Kerst kraampjes $ met specialiteiten uit twaalf landen en met tradities uit hun thuisland.
Kaars makers, glasblazers, tingieters, porselein schilders, bouwers lantaarn, brand kunstenaars en pop makers tonen hun ambacht op de markt.
Een levensgrote kerststal staat in het midden van het plein.31ste Weihnachtsmarkt der Nationen in Rüdesheim am Rhein met 124 Kerst kraampjes met specialiteiten uit twaalf landen en met tradities uit hun thuisland.
Kaars makers, glasblazers, tingieters, porselein schilders, bouwers lantaarn, brand kunstenaars en pop makers tonen hun ambacht op de markt.
Een levensgrote kerststal staat in het midden van het plein.


De kerstmarkt bevindt zich tussen de romantische Rijn en Oberstrasse haar historische historische panden en musea en tussen de wereldberoemde Drosselgasse en het historische marktplein met zijn uitgebreide kerststal rond de oude stad van Rüdesheim .
Dagelijkse kan je met de Rüdesheim kabelbaan zweven over de winter wijnstokken, is er een Rüdesheim loterij markt met Vorweihnachtsaktion om 18:00 uur op het podium en wordt daar ook het Rüdesheim Christkind aangekondigd .
De 31ste jaar geschiedenis van de markt, de eeuwenoude geschiedenis van het harde en stad worden voorbereid en worden weerspiegeld in ideeën, feesten en speciale aanbiedingen.
De markt heeft ook thema's met de Andreastag ,Nikolaustag ,Luzientag en als laatste de Thomasnacht .

Weihnachtsmarkt  Rüdesheim am Rhein Seilbahn

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Rudesheim aan de Rijn Rudesheim aan de Rijn