Duitse Kerstmarkten 2024

Duitse Kerstmarkt in Wolfenbuttel 2024

Kerstmarkt in Wolfenbuttel


1428394007


  Open van    uur
Aan de voorzijde van de gesloten vakwerkhuizen van het historische stadhuis uit 1601 zal de traditionele kerstmarkt van Wolfenbüttel plaatsvinden. ##1585. Jaar #stad# Weihnachtsmarkt.Aan de voorzijde van de gesloten vakwerkhuizen van het historische stadhuis uit 1601 zal de traditionele kerstmarkt van Wolfenbüttel plaatsvinden. 439ste. Jaar Wolfenbuttel Weihnachtsmarkt.


Een bijzonder hoogtepunt is ook het ontsteken van de lichten op de spar vrede van Drammen in Noorwegen en een sprookjesanimatie.
Een gevarieerd programma wordt aangeboden aan de bezoekers rond de kerstmarkt in Wolfenbüttel.
Sinds 1585 werd de kerstmarkt gehouden in de stad, waardoor het een van de oudste markten in Duitsland. Ongeveer 40 kramen presenteren zich op het gemeentehuis markt voorzijde van het historische stadhuis met zijn feestelijk verlichte ramen. Hierbij in de Markt is gewoon fantastisch en werd het motto opgebouwd uit 21 sprookjes showcases. Een bijzondere attractie op de markt zijn de straten Kerstmis: Vakwerkhuizen in de stijl l ontworpen en uniek in Duitsland, waar ambachten en Kerstmis goederen worden aangeboden. Het oude stad wapen, van Versleten engelen, is het symbool van de straten Kerstmis.
Weihnachtsparade op 28. November 2015.

Kerstmarkt Weihnachtsmarkt Wolfenbuttel Wolfenbuttel